Monday, April 7, 2008

21 Maret 2008- bangun pagi- pagi ni rasa macam tak percaya je nak pergi Aceh. I don’t want to have any expectation about Aceh. I’m quiet disappointed coz I don’t have chance to find any info about Aceh before I go there. Ada buku ni tajuk ‘luka Aceh duka kita’ yang saya sangat nak cari dan baca sebelum pergi tp tak berkesempatan. I finished my final exam on 18 march, petang tu Azmad dah bagi masterplan semua biro, I have to combine all of them to make GENERAL MASTER PLAN. Pening buat benda ni..tak siap pun malam tu..esoknya kami tiga- tiga pc buat sama- sama. Me, azmad and lya. Kejap je siap..hehe..ni namanya ‘kekompakan’ ertinya kerjasama. Belajar dengan anak- anak Aceh (^_^).

Pertama kali naik kapal terbang, mujur Aisyah ada kat tepi..Aisyah akan bagitahu apa akan berlaku..pening kepala saya..cantik sangat ya pandangan dunia ni dari pesawat. SUBHANALLAH. Perjalanan ini dalam satu jam dua puluh minit. Sebelum mendarat di Bandar Udara Sultan Iskandar Muda.

1 comment:

nur_ilahi said...

dah pulang dari aceh kan, adik2 kami (acun lya tiqah etc2) banyak bercerita. Moga ada manfaat baktisiswa 2008 inshaallah

salamullahi 'alaik